Na veliku proslavu prvih deset godina TOP niche parfumerije u Zagrebu došla je i glumica Jelena Perčin, koja je svojim outfitom još jednom dokazala da svevremenska klasika uvijek prolazi te da uvijek izgleda svježe i dobro.

Galerija Jelena Perčin na proslavi prvih deset godina TOP niche parfumerije - 2 Jelena Perčin na proslavi prvih deset godina TOP niche parfumerije - 3 Jelena Perčin na proslavi prvih deset godina TOP niche parfumerije - 1 +1 Jelena Perčin

Na proslavi deset godina TOP niche parfumerije u Zagrebu, koju je 2013. otvorio Borut Mihalić, predstavljena su i nova tri mirisa iz kolekcije M+, a proslava održana u Meštrovićevu paviljonu okupila je brojne uzvanike i zaljubljenike u fine i vrhunske parfeme.

Među gostima bila je i glumica Jelena Perčin odjevena u crni outfit sačinjen od elegantnog kaputa midi dužine s pojasom koji je nosila zakopčan, a ispod kaputa vidjela se bogato naborana crna suknja ili haljina. Klasične crne salonke besprijekorno su zaokružile profinjeno damsko izdanje lijepe glumice.

Jelena Perčin u haljini koja odiše holivudskim glamurom na zagrebačkom crvenom tepihu Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 2 Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 1 Jelena Perčin u crvenoj haljini na dodjeli Večernjakove ruže +0 Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli nagrada

Jelena Perčin: Tako ženstveno izdanje koje bi pohvalile i holivudske dive Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 5 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 1 +1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 3

Za dašak glamura Jelena Perčin dodala je velike viseće naušnice, koje su još više došle do izražaja zahvaljujući skupljenoj kosi, dok je make-up bio svjež i decentan.

Jelena Perčin na proslavi prvih deset godina TOP niche parfumerije - 3 Jelena Perčin u profinjenom crnom outfitu koji uvijek izgleda elegantno i dobro (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju