Lijepa glumica poznata je kao ljubiteljica mode koja preferira jednostavne i svevremenske komade s daškom elegancije. Naš fotograf uhvatio je u šetnji centrom Zagreba u zimskoj kombinaciji koja se može naći u bilo kojem ženskom ormaru. Od drugih ljepotica na špici u sličnom izdanju izdvojila ju je duga razbarušena kosa koja nas je pod brzinom koraka podsjetila na lavlju grivu


U skinny trapericama i crnom zimskom kaputu s dvorednim kopčanjem, uz predimenzioniranu torbu te u udobnim Uggs-icama smeđe boje Jelena Perčin nalikovala je većini djevojaka na zagrebačkoj špici.

Lijepa dubrovačka glumica 'kanalizirala' je imidž djevojke iz susjedstva. Prirodnu ljepotu suptilno je naglasila šminkom u nježnim ružičastim tonovima, dok je kontrast cijele modne igre predstavljala njena lijepa plava kosa, koja je u hodu nalikovala na neobuzdanu lavlju grivu.

Poznata televizijska i filmska glumica u posljednjih godinu dana posvetila se kazališnoj karijeri, a zbog nastupa u nekoliko predstava u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu živi na relaciji Zagreb-Osijek.

U našoj fotogaleriji pogledajte najbolja street style izdanja dubrovačke ljepotice koja će 19. siječnja proslaviti svoj 34. rođendan.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju