Dubrovačka glumica je poput većine žena velika ljubiteljica cipela, pa je sa zanimanjem pogledala izložbu 'We Love Shoes' u City Centar One East na zagrebačkom Žitnjaku. Za tu prigodu odabrala je jednostavnu, ali efektnu kombinaciju začinjenu omiljenom parom štikli s otvorenim prstima


Jelena Perčin
pogledala je prekrasne eksponate izložbe 'We Love Shoes' u CCO Eastu u Zagrebu. Riječ je o pedeset štikli najpoznatijih dizajnera današnjice poput Manola Blahnika, Christiana Louboutina i Jimmyja Chooa koje su nosile slavne dame iz svijeta glazbe, televizije i filma.

Hrvatska glumica za ovu je prigodu odabrala jednostavnu, ali efektnu modnu kombinaciju sastavljenu od skinny traperica, majice i omiljenog para ružičastih štikli s otvorenih prstima koje je već uspješno kombinirala na svečaniji način u jesen prošle godine.

U našoj fotogaleriji pogledajte neke od slavnih cipela s izložbe koja se može pogledati u CCO East do 3. lipnja, u CCO Westu na zagrebačkom Jankomiru od 4. do 17. lipnja, te u CCO Split od 19. lipnja do 5. srpnja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju