Jelena Perčin dama je profinjenog stila odijevanja koji odiše nepogrešivom jednostavnošću i elegancijom. Jelena se uvijek istakne neodoljivom decentnošću i izborom modnih komada koji dodatno istaknu njezinu ljepotu.

Galerija Jelena Perčin u svjetlucavoj haljini kao stvorenoj za blagdanska slavlja - 2 Jelena Perčin u svjetlucavoj haljini kao stvorenoj za blagdanska slavlja - 3 Jelena Perčin u svjetlucavoj haljini kao stvorenoj za blagdanska slavlja - 1 +1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku

Kako je doba blagdanskih slavlja u punom jeku, svjetlucavo i šljokice zavladali su odjevnim kombinacijama, a malo blještavila itekako je dobrodošlo u svečanim izdanjima. Zna to i glumica Jelena Perčin, koja je bila gošća na božićnom partiju jednog lifestyle portala. Svoj outift složila je od tri jednostavna modna komada koji skupa daju efektnu modnu kombinaciju.

Glavna zvijezda Jelenina stajlinga bila je crna mini haljina u potpunosti prekrivena šljokicama, model koji u trenu privuče pažnju. Preko haljine nosila je crni sako klasičnoga kroja. Za hladnu prosinačku večer sjajno su došle crne grilonke kojima je glumica upotpunila kombinaciju te visoke crne čizme.

Jelena Perčin: Tako ženstveno izdanje koje bi pohvalile i holivudske dive Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 5 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 1 +1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku

Lijepa Jelena izostavila je nakit, dok je make-up bio maksimalno suptilan. Stajling Jelene Perčin dokazuje da je i minimalizam savršen odabir za svečane prilike kao što je božićni party.

Jelena Perčin u svjetlucavoj haljini kao stvorenoj za blagdanska slavlja - 3 Jelena Perčin u svjetlucavoj haljini kao stvorenoj za blagdanska slavlja (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju