Kožnate suknje fleksibilan su komad garderobe koji se mogu kombinirati na različite načine. Ovisno o kroju i duljini sjajan su izbor za odlazak na posao, na kavicu s prijateljicama, ali i u večernji izlazak.

Galerija Jelena Perčin Kožnata suknja mini kroja stvorena je za isticanje nogu Mango suknja od umjetne kože, 35,99 eura +2 Next, Lipsy suknja, 38 eura

Kožnate suknje mini kroja bit će sjajna baza izdanja za večernji izlazak, a pogotovo model u svevremenskoj crnoj boji. Ovaj tip suknje sjajno se kombinira uz kratke topove i elegantne košulje, ali i cipele s visokim potpeticama.

Kožnata suknja mini kroja bila je zvijezda stajlinga kojim je Jelene Perčin plijenila poglede na jednom ljetnom partiju koji je sinoć održan u Zagrebu.

Kožnata suknja mini kroja stvorena je za isticanje nogu Kožnata suknja mini kroja stvorena je za isticanje nogu (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Hrvatska glumica odabrala je nepogrešivu crno-bijelu kombinaciju u kojoj dame uvijek izgledaju dotjerano i lijepo. Crnu kožnatu suknju sparila je s bijelom svilenom bluzom kratkih rukava, a na nogama nosila je sandale otvorenih prstiju i povišenih potpetica.

Dašak kolorita ponudila je njezina torbica u upečatljivoj boji sunca, a koja predstavlja i lijep kontrast preplanuloj puti nakon godišnjeg odmora.

Next, Lipsy suknja, 38 eura Next, Lipsy suknja, 38 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela mini suknja od umjetne i prave kože po uzoru na Jelenu Perčin.

Jelena Perčin u haljini koja odiše holivudskim glamurom na zagrebačkom crvenom tepihu Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 2 Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 1 Jelena Perčin u crvenoj haljini na dodjeli Večernjakove ruže +0 Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli nagrada

Jelena Perčin: Tako ženstveno izdanje koje bi pohvalile i holivudske dive Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 5 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 1 +1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević na polufinalnoj večeri nagrada Emmy u Dubrovniku - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju