Pripijeni kombinezoni napravljeni od materijala u boji koži s našivenim aplikacijama od blještavih materijala postali su nezaobilazan dio garderobe za scenu brojnih slavnih pjevačica. U ovakvim kombinezonima na pozornici rado nastupa latino diva Jennifer Lopez.

Galerija Jelena Rozga uvijek privlači poglede sa svojim modnim kombinacijama Jelena Rozga plijenila je pažnju i koreografijom Jelena Rozga na koncertu u zagrebačkoj Areni +1 Jelena Rozga u pripijenom kombinezonu

Čarima ovakve odjeće za pozornicu ne može odoljeti ni Jelena Rozga. Splitska pjevačica potvrdila je to i na jučerašnjem samostalnom koncertu koji je održala pred mnogobrojnom publikom u zagrebačkoj Areni.

Jelena Rozga na pozornici se pojavila u upečatljivom scenskom kostimu sastavljenom upravo od pripijenog kombinezona u boji kože, a koji je bio ukrašen aplikacijama napravljenih od crvene blještave tkanine.

Jelena Rozga u pripijenom kombinezonu Jelena Rozga u pripijenom kombinezonu (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Odvažni kombinezon razotkrio je fit figuru bivše balerine, a sparila ga je sa sandalama otvorenih prstiju i s visokim potpeticama. Preko cijele kombinacije prebacila je crni sako naglašenih ramena od tila i čipke.

Najemotivniji trenutak promocije: Fotografija Jelene Rozge s mamom Marijom i tatom Antom Jelena Rozga s mamom Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Vjekoslava Huljić i Tonči Huljić +2 Jelena Rozga na predstavljanju akustičnog albuma 'Minut srca mog'

Jelena Rozga: Tako dobra crna haljina i štikle za izdanje bez greške Jelena Rozga Jelena Rozga na modnoj reviji nove kolekcije dua Klisab - 4 Jelena Rozga na modnoj reviji nove kolekcije dua Klisab - 2 +3 Jelena Rozga na modnoj reviji nove kolekcije dua Klisab - 1

Jelena Rozga pažnju je na samostalnom koncertu podjednako privlačila svojim pjesmama, izgledom, ali i dobro uvježbanom koreografijom. Kako je protekao koncert u zagrebačkoj Areni, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Jennifer Lopez ljubiteljica je pripijenih kombinezona za scenu Jennifer Lopez ljubiteljica je pripijenih kombinezona za scenu (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju