Prije nešto više od 11 godina, Jelena Rozga do posljednjeg je mjesta napunila Spaladium Arenu i u svom rodnom gradu održala koncert života. Sada je vrijeme za novi spektakl u Splitu koji će se sljedeće godine održati na istom mjestu i na isti datum.

12 godina je skoro prošlo, a srce i dalje jače zalupa kad se sjetim te noći 11. 2. 2011. godine. Najdraži moji, 11. 2. 2023. ćemo obnoviti sjećanja i svi skupa napraviti još jednu noć za pamćenje, to vam obećavam! Vidimo se u Spaladium Areni! I opet mi srce brže kuca. Voli vas vaša Jelena, napisala je pjevačica na Instagramu.

U velikom intervjuu za Radio Dalmaciju priznala je kako je jako uzbuđena zbog koncerta. Odlučila sam ovaj put napraviti spektakl. Ne mogu vam sad puno otkriti, ali bit će pravi show. Imam najbolji tim, najbolju rasvjetu, najbolje ozvučenje, bina će biti genijalna, bit će plesača, gudača, kazala je.

Uz vijest o koncertu Jelena je na Instagramu objavila i fotografiju koja ne prestaje skupljati lajkove njezinih vjernih pratitelja.

Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room (Foto: Petar Krajačić Vilović)

Prelijepa 44-godišnjakinja na fotografiji je odjevena u plavu toaletu hrvatskog brenda eNVy room s kojim često surađuje. Haljina u prekrasnoj nijansi plave boje napravljena je od svile, ima bijele naramenice i detalje u istoj boji, a na leđima cut out detalje.

Ova nijansa plave naziva se i kraljevski plavom bojom. Predivna, izražajna i upečatljiva - ova boja unosi dašak glamura u svaki ormar pa nimalo ne čudi da je upravo ona čest odabir članica kraljevskih obitelji zbog kojih je i dobila naziv.

Pojam kraljevski plave boje pojavljuje se početkom 19. stoljeća u Engleskoj. Sama nijansa kraljevski plave boje mijenjala se kroz vrijeme pa je do 50-ih godina 20. stoljeća zapravo bila znatno tamnija od današnje i tek je krajem 80-ih postala jarka i življa. Prema psihologiji, plavu boju povezujemo s povjerenjem i osjećajem stabilnosti pa je i to jedan od razloga zašto je tako popularna u kraljevskoj modi - upravo su to emocije koje vladari žele pobuditi u svojim podanicima.

Kraljica Rania, vojvotkinja od Cambridgea i kraljica Letizia Kraljica Rania, vojvotkinja od Cambridgea i kraljica Letizia (Foto: Profimedia/Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju