U Hali Zagreb u utorak navečer održala se modna revija nove, jesenske kolekcije modnog dvojca Klisab, a u fantastičnim kreacijama Marka Šabarića i Tomislava Kliškinića uživala je i pjevačica Jelena Rozga.

Galerija Jelena Rozga Jelena Rozga na modnoj reviji nove kolekcije dua Klisab - 4 Jelena Rozga na modnoj reviji nove kolekcije dua Klisab - 2 +3 Jelena Rozga na modnoj reviji nove kolekcije dua Klisab - 1

Pjevačica je podršku modnom duo pružila u njihovoj kreaciji koja je dio nove kolekcije. Elegantnu odjevnu kombinaciju jednostavnost je učinila upečatljivom.

Dobro raspoložena pjevačica nosila je prsluk-haljinu. Radi se o haljini na preklop u stilu prsluka, bez rukava, koja ima dva reda dugmadi. Uz ovaj model midi dužine pjevačica je nosila i crni remen koji je istaknuo njezin struk.

Jelena Rozga na modnoj reviji nove kolekcije dua Klisab - 4 Jelena Rozna na modnoj reviji nove kolekcije dua Klisab (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Kreaciju je uparila s crnim salonkama na visoku potpeticu, a u ruci je nosila malu kožnatu torbu tamno zelene boje.

Najbolje štikle Jelene Rozge: Pet modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Jelena Rozga u salonkama Manola Blahnika Jelena Rozga u štiklama modne kuće Saint Laurent Jelena Rozga u štiklama modne kuće Gucci +4 Jelena Rozga u salonkama modne kuće Balenciaga

Točka na "i" izdanja kojem je nemoguće pronaći grešku bila je valovita raspuštena kosa.

Revija modnog dua Klisab - 3 Revija modnog dua Klisab - 3 (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju