Jelena Rozga održala je veliki koncert u sklopu obilježavanja Dana općine Pitomača. Gdje god dođe, splitska pjevačica uvijek oduševi svojim nastupom i sjajnom energijom, a iznimka nije bio ni ovaj koncert na kojem su se okupili brojni Jelenini obožavatelji.

Galerija Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Jelena Rozga nosi sandale Portofino 105 s potpisom Gianvita Rossija +2 Portofino 105, Gianvito Rossi

Dočekali su je i s transparentima, a na jednom od njih pisalo je: Jele mi te volimo. Razdragana pjevačica spustila se do publike kako bi ih pozdravila i nije skidala osmijeh s lica tijekom cijelog koncerta.

Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

Jelena uvijek plijeni pažnju i svojim odjevnim kombinacijama. Ovaj put za nastup je odjenula preslatku haljinicu u hot pink nijansi tj. vatrenoj ružičastoj, jednoj od najpopularnijih boja posljednjih sezona. Haljina s voluminoznim rukavima i volanima kao stvorena je za ljetne večeri, a Jelena ju je nadopunila neutralnim sandalama.

Poznavateljice cipela sigurno su na prvi pogled prepoznale o kojim se sandalama radi. U pitanju je model Portofino 105 koji potpisuje popularni dizajner Gianvito Rossi.

Najbolje štikle Jelene Rozge: Pet modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Jelena Rozga u salonkama Manola Blahnika Jelena Rozga u štiklama modne kuće Saint Laurent Jelena Rozga u štiklama modne kuće Gucci +4 Jelena Rozga u salonkama modne kuće Balenciaga

Gianvito je sin legendarnog talijanskog dizajnera Sergija Rossija. Godinama je radio s ocem, a onda je 2006. godine debitirao na Milanskom tjednu mode kao samostalni dizajner s vlastitim brendom.

Imao sam priliku steći iskustvo s ocem i iskoristiti to u svojoj novoj avanturi. To mi je pomogli da izbjegnem brojne pogreške, priznao je Gianvito kojem nije dugo trebalo da svojim cipelama oduševi svjetske zvijezde i modne influenserice.

Jelena Rozga nosi sandale Portofino 105 s potpisom Gianvita Rossija Jelena Rozga nosi sandale Portofino 105 s potpisom Gianvita Rossija (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

Kaže kako mu je važno da proizvodi obuću koja je i originalna i moderna, ali ponajviše svevremenska. Upravo su takve sandale koje nosi Jelena. Zamišljen kao model s modernim odmakom od klasične elegantne sandale s remenčićima, Portofino 105 ima povišen remen oko gležnja s kopčom.

Portofino 105, Gianvito Rossi Portofino 105, Gianvito Rossi (Foto: Gianvito Rossi)

Sandale s tankom potpeticom od 10,5 centimetara u napravljene su od mekane kože i imaju podstavljenu uložnu tabanicu zbog čega su poprilično udobne unatoč vrtoglavo visokoj potpetici. Dostupne su u raznim bojama, a neutralna crna svakako je jedna od najtraženijih jer se lako prilagođava svim odjevnim kombinacijama.

Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača (Foto: Damir Spehar/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju