Jelena Rozga bila je jedna od slavnih uzvanica na 29. dodjeli medijske nagrade Večernjakova ruža, koja je sinoć održana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Galerija Jelena Rozga uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama Jelena Rozga u haljini eNVy rooma Odvažan izrez na leđima haljine eNVy rooma +0 Jelena Rozga nastupila je na Večernjakovoj ruži

Hrvatska pjevačica pojavila se na pozornici i nastupila u vrlo glamuroznom i odvažnom modelu haljine koji je privlačio mnogo pozornosti među okupljenima.

Jelena Rozga i ovoga je puta povjerenje povjerila zagrebačkom dizajnerskom dvojcu – Vjeki Franetoviću i Nikici Ivančeviću – koji stoje iza domaćeg brenda eNYy room, a s kojima surađuje već dugi niz godina.

Nosila je njihovu crnu večernju haljinu ukrašenu srebrnim nitima iz kolekcije za jesen/zimu 2023. godine koja naglašava ženstvenu siluetu.

Riječ je dugoj haljini s dugim rukavima i porubom koji dopire sve do poda te tako skriva izbor obuće dame koja je nosi.

Jelena Perčin u haljini koja odiše holivudskim glamurom na zagrebačkom crvenom tepihu Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 2 Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 1 Jelena Perčin u crvenoj haljini na dodjeli Večernjakove ruže +0 Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli nagrada

Marija Miholjek: Nenametljiva elegancija koja razoružava na prvi pogled Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 6 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 3 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 5 +2 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 2

Istovremeno taj odvažni model razotkriva leđa i struk, pa je namijenjen samo najodvažnijim damama. Sličan model istog brenda Jelena Rozga nosila je na dodjeli regionalnih glazbenih nagrada MAC 2023 u Beogradu.

Odvažan izrez na leđima haljine eNVy rooma Odvažan izrez na leđima haljine eNVy rooma (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju