Jennifer Aniston savršeno stilizirana u crno bijeloj kombinaciji gostovala je u showu 'Good Morning America' promovirajući svoj novi film 'Cake'



Jennifer Aniston
spada u one žene čijoj se besprijekornoj frizuri i izgledu divimo, a i ona je svjesna svojih atributa koje rado naglašava modnim odabirom.

Glumica u većini slučajeva noge stavlja u prvi plan, no ovaj se put odlučila pokazati svoje bicepse koji su rezultat uravnotežene prehrane, ali i vježbanja.

Jennifer se naime, pridržava 'Zona dijete' koju je razvio Barry Sears, a koja se bazira na konceptu 40:30:30. Tako se sastoji od 40 posto ugljikohidrata, 30 posto masnoća i 30 posto proteina svaki dan.

Glumica ugljikohidrate dobiva iz voća i povrća, proteine iz piletine, puretine, tofua, ribe i govedine, a masnoće joj osiguravaju maslinovo ulje, avokado te riblje ulje.

Pravilo kojeg se pridržava kod prehrane je da obrok uvijek treba sadržavati 75 posto povrća malo žitarica i proteina. Osim što pazi na prehranu, Jennifer vježba pet do šest puta tjedno, prakticira jogu, a dan uvijek završi trbušnjacima i vježbama istezanja.

Uz predano vježbanje i prehranu i sa 45 godina lijepa Jen ima tijelo za poželjeti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju