U Los Angelesu održana je premijera filma "Dumplin", u kojem glavnu ulogu ima Jennifer Aniston.

Galerija Jennifer Aniston Jennifer na premijeri filma u haljini Stelle McCartney Jennifer u maloj crnoj haljini - 12 +11 Jennifer u maloj crnoj haljini - 11

Slavna Amerikanka u filmu glumi bivšu misicu koja organizira lokalni izbor ljepote. Njezinoj kćeri Willowdean (Danielle Macdonald) dosade arhaični standardi ljepote pa se odlučuje prijaviti na izbor.

Jennifer je na premijeri doslovno blistala u haljini Stelle McCartney posutoj šljokicama koju je kombinirala s crnim sandalama.

Jennifer na premijeri filma u haljini Stelle McCartney Jennifer na premijeri filma "Dumplin" u haljini Stelle McCartney (Foto: Guliver/CoverImages)

Ova kombinacija njezina je "uniforma" za svečane prigode. Naime, na crvenim tepisima najčešće je viđamo upravo u crnim mini haljinama i jednostavnim štiklama iste boje. Čak je i u njujorškom muzeju Madame Tussauds ovjekovječena baš u tom izdanju.

Sviđa li vam se modni stil Jennifer Aniston?

glasova:

Modni znalci zbog toga njezin stil često proglašavaju dosadnim i nemaštovitim, ali Jennifer se samo drži dobrog starog pravila da je mala crna haljina odličan odabir za sve prigode. S obzirom na to da u njoj svaki put izgleda fantastično, nema razloga za mijenjanje provjerene stilske "formule".

Jennifer u maloj crnoj haljini - 1 Jennifer u maloj crnoj haljini - 1 (Foto: Getty Images)

U galeriji pogledajte kakve je još crne haljine mini kroja Jennifer nosila u svečanim prigodama.

Jennifer u maloj crnoj haljini - 11 Jennifer u maloj crnoj haljini - 11 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju