Jennifer Aniston pratila je supruga Justina Therouxa na premijeri komedije 'Zoolander 2' u New Yorku u kojoj Justin glumi. Glumica poznata kao ljubiteljica minimalizma ni ovoga puta nije se odrekla svoga stila. Izgledala je fantastično u dugoj, uskoj haljini koja je istaknula besprijekornu figuru 46-godišnje glumice

Američka glumica Jennifer Aniston bila je predivna pratnja suprugu Justinu Therouxu na premijeri filma 'Zoolander 2' u New Yorku. Za ovu prigodu 46-godišnja zvijezda izabrala je elegantnu, dugu haljinu s visokim prorezom.

Jennifer Aniston na premijeri komedije 'Zoolander 2' blistala je u haljini s prorezom i decentnim dekolteom

Haljinu boje crvenog vina brenda Galvan Jennifer s unutarnje strane ima skriveni korzet koji je savršeno oblikovao Jenniferin struk i trbuh. Gornji dio haljine je pak izrezan u obliku slova V koje stvara decentan dekolte.

Unatoč cijeni od 9.630 kuna, toaleta je rasprodana, a kada vidimo kako prekrasno stoji na utreniranom ženskom tijelu, jasno nam je i zašto.

Profinjenu haljinu Jennifer je kombinirala sa zlatnim štiklama brenda Giuseppe Zanotti, a od modnih dodataka nosila je nakit Judith Lieber i crnu torbicu sa zlatnim detaljima Sidney Garber.

Jennifer je sada već poznata kao ljubiteljica dugih haljina s visokim prorezom, a ono u čemu nikada ne pogriješi je to da visoku prorez ne kombinira s predubokim dekolteom, čemu su neke zvijezde sklone.

U foto galeriji pogledajte besprijekorna izdanja Jennifer Aniston u haljinama s prorezima.

Pogledajte i trailer za komediju 'Zoolander 2' u kojoj Justin Thereoux, suprug Jennifer Aniston, glumi lik po imenu Evil DJ.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju