Kada je riječ o tjelovježbi i zdravoj prehrani, Jennifer Aniston jedna je od najdiscipliniranijih holivudskih zvijezda. A da i na pragu 50. rođendana ima superfit figuru, glumica je pokazala u ležernom ljetnom izdanju.

Galerija Jennifer Aniston Jennifer Aniston u šorcu i natikačama - 4 Jennifer Aniston u šorcu i natikačama - 1 +2 Jennifer Aniston u šorcu i natikačama

Jennifer Aniston stigla je u sunčanu Italiju, gdje u pitoresknom Portofinu snima film "Murder Mystery", u kojem glumi s Adamom Sandlerom. Za obilazak mjesta snimanja 49-godišnja Jennifer odjenula je ležernu kombinaciju sastavljenu od šorca kaki boje, crne majice i crnih natikača s ravnim đonom. Kombinaciju je upotpunila smeđom torbom, crnim šeširom, ručnim satom i nakitom.

Kada je riječ o tjelovježbi i zdravoj prehrani, Jennifer Aniston jedna je od najdiscipliniranijih i najpredanijih holivudskih zvijezda



Zeleni šorc otkrio je superfit noge glumice poznate po predanom režimu tjelovježbe i zdrave prehrane, a posebno su do izražaja došli čvrsti stražnji mišići gornjeg dijela nogu koje je najteže učvrstiti.

No Jennifer Aniston uspjela je i te "zahtjevne" bedrene mišiće dovesti do savršenstva, pa noge glumice izgledaju savršeno i bez pomoći štikli.

Jennifer Aniston u šorcu i natikačama - 3 Jennifer Aniston u šorcu i natikačama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju