Jennifer Aniston dobila je priznanje Patron of the Artists, koje dodjeljuje neprofitna organizacija SAG-AFTRA Foundation za doprinos kulturi i umjetnosti.

Galerija

 

Za taj svečani događaj održan na Beverly Hillsu trebalo je izabrati i dobar stajling, a Jennifer Aniston odlučila se za haljinu sa zanimljivim kontrastnim crno-bijelim grafičkim uzorkom. Haljina midi dužine ima dublji dekolte te je ukrašena volanima, a ističe se i asimetrični kroj te je kreacija sprijeda malo kraća, a odostraga duža.

Interesantnu haljinu 50-godišnja zvijezda kombinirala je s jednostavnim crnim štiklama s dva remenčića, jednim koji drži stopalo i drugim oko gležnja. Vidljiva je bila i Jenniferina tetovaža s unutarnje strane desnog stopala s ispisanim imenom Norman, kako se zvao glumičin pas koji je uginuo prije osam godina.

Jennifer Aniston: Trik-haljina koja vizualno stanjuje tijelo i produžuje noge

Upravo takve minimalističke modele sandala na visoku tanku potpeticu Jennifer Aniston najčešće i nosi te možemo reći da njezine "trakice-štikle" dokazuju da je "obično" često najbolji izbor - izgledaju wow i uz večernju haljinu i uz najobičnije traperice.

Jennifer Aniston u asimetričnoj haljini grafičkog dezena - 7
Jennifer Aniston u asimetričnoj haljini grafičkog dezena i jednostavnim štiklama (Foto: Getty Images)