Jennifer Aniston trenutno promovira seriju "The Morning Show" u kojoj glumi izvršnu producenticu televizijske kuće koja se na Apple TV+ počinje prikazivati 1. studenog. Za predstavljanje serije na eventu Variety x Apple TV+ Collaborations održanom u Los Angelesu slavna glumica odjenula je ležernu odjevnu kombinaciju kojom dominiraju traperice iznošenog izgleda.

Galerija

Zahvaljujući predanoj tjelovježbi i zdravom načinu života Jennifer Aniston svoju figuru dovela je u top formu, a na lijepo definiranom tijelu i svaka odjeća lijepo stoji. Slavna glumica potvrdila je to izabravši kroj traperica koje lagano vise te sežu do iznad gležnja s poderanim rubom.

Svijetloplave traperice 50-godišnja zvijezda kombinirala je uz ravne cipele oksfordice i duži crni sako ispod kojeg je nosila običan bijeli top.

Od 39 do 99 kuna: 10 modela traperica za svaki dan i večernje izlaske

Mnoge žene ovakav model traperica, koje djeluju pomalo šlampavo, nosile bi uz visoke potpetice za bolji dojam, ali Jennifer Aniston pokazala je da mogu odlično izgledati i uz ravne cipele.

Jennifer Aniston u \'šlampavim\' trapericama - 3
Jennifer Aniston u 'šlampavim' trapericama (Foto: Profimedia)

U seriji "The Morning Show" u čijem je središtu radnje seksualni skandal na pionirskoj TV postaji, glume i Reese Witherspoon, Steve Carrell, Billy Crudup i Gugu Mbatha-Raw.