Nastavak komedije 'Horrible Bosses' svjetlo dana ugledao je na svjetskoj premijeri u Londonu, a glavna promotorica dugoočekivanog kino hita Jennifer Aniston zablistala je na crvenom tepihu u elegantnoj haljini s prorezima kojom je očitala bukvicu drugim kolegicama

U izboru toaleta za crveni tepih brojne dame se nadmeću u utrci za pokazivanjem što više razgolićenog tijela. Pa je tako među škakljivim krojevima koji besramno otkrivaju golu kožu i prozirnim materijalima u službi istoga, prava rijetkost vidjeti zvijezde u ženstvenim pristojnim izdanjima.

No glumica koja se godinama drži na listi najbolje obučenih dama iz svijeta showbussinesa, Jennifer Aniston u crnoj Antonio Berardi haljini očitala je bukvicu svim kolegicama koje u želji za pažnjom prelaze granice dobrog ukusa.

Crna haljina, naoko jednostavnog klasičnog kroja, pokazala se kao pravi primjer elegancije s potrebnom dozom zavodljivosti za koju su zaslužni asimetrični prorez na dekolteu ispod kojeg se nazirao crveni umetnuti materijal.

Zanimljiv duboki prorez na desnoj bočnoj strani haljine diskretno je otkrivao noge u hodu pokazavši se kao još jedan adut besprijekorno istaknute ženstvenosti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju