Jennifer Aniston plijeni pažnju gdje god se pojavila, a pogotovo kada bira odjevne kombinacije koje izazivaju nagađanja o prvoj trudnoći u drugoj polovici četrdesetih godina


Jennifer Aniston
snimljena je na ulicama New Yorka u ležernoj modnoj kombinaciji sastavljenoj od širokih pamučnih hlača, obične majice bez rukava i udobnih natikača ravnih potplata.

Fit figura i ravan trbuh trebao je zaustaviti nagađanja o trudnoći, koje je opovrgnuo i glasnogovornik poznate glumice, no neki su njeni obožavatelji primijetili da kraljica štikli u posljednje vrijeme prednost daje udobnosti, te bira obuću ravnih potplata.



Iako su tabloidi već stotinu puta proglasili Jennifer Aniston trudnu, nova nagađanja pokrenule su fotografije bivše prijateljice u crnom bikiniju tijekom nedavnog odmora na Bahamima.

Tijelo 47 godina stare glumice krasio je napet trbuščić koji jedni nazivaju samo posljedicom raskošnijeg ručka, a drugi početkom trudnoće. Jennifer je prestala opovrgavati glasine i te uživa u slobodnom vremenu sa svojim suprugom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte par modela sandala po uzoru na Jennifer Aniston.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju