Jennifer Aniston je ljubiteljica svevremenske elegancije, a posebice male crne haljine koju nosi u najrazličitijim trenucima. Taj podatak ne čudi ako je poznato da u maloj crnoj haljini žena uvijek izgleda dotjerano i lijepo.

Galerija Jennifer Aniston u crnom kombinezonu u večernjem izlasku u Los Angelesu - 2 Jennifer Aniston u crnom kombinezonu u večernjem izlasku u Los Angelesu - 3 Jennifer Aniston u crnom kombinezonu u večernjem izlasku u Los Angelesu - 1 +4 Jennifer Aniston u crnom kombinezonu

Malu crnu haljinu u ormaru Jennifer Aniston može zamijeniti tek crni kombinezon. Komad je to koji će odabrati za odlazak na crveni tepih ili u večernji izlazak.

Crni kombinezon bez rukava odabrala je i za večernji izlazak s prijateljima. Holivudska glumica članica je ekskluzivnog kluba po imenu San Vicente Bungalows u Los Angelesu u kojem se družila s brojim poznatim licima iz američkog javnog života.

Jennifer Aniston u crnom kombinezonu Jennifer Aniston u crnom kombinezonu (Foto: Profimedia)

Holivudska glumica stara 54 godine odabrala je model koji ocrtava njezinu figuru na suptilan način, a koji je sparila uz sandale otvorenih prstiju i s visokom potpeticom.

Cijelo izdanje zaokružila je s nekoliko decentnih komada nakita te s crnom torbicom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih kombinezona po uzoru na Jennifer Aniston.

Reserved crni kombinezon, 35,99 eura Reserved crni kombinezon, 35,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Jennifer Aniston: Tajice koje bi prošle i kod žena koje izbjegavaju taj odjevni komad Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 5 Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 6 Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 2 +2 Jennifer Aniston u tajicama i japankama - 3

Jennifer Aniston u dokazano dobroj kombinaciji koja smeta samo Anni Wintour Jennifer Aniston u crnom od glave do pete Jennifer Aniston u crnom od glave do pete Jennifer Aniston u crnom od glave do pete +3 Jennifer Aniston odlazi na snimanje emisije Jimmyja Fallona u crnoj kombinaciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju