Jennifer Aniston nastavlja s promocijom svog novog filma "Slučajni detektivi 2", nastavka Netflixove akcijske komedije iz 2019. godine koji se na spomenutoj platformi počinje prikazivati 31. ožujka. Slavna glumica vratila se iz Pariza, u kojem je održano svečano predstavljanje filma, i odmah otputovala u New York, a u Veliku Jabuku došla je zbog snimanja emisije Jimmyja Fallona.

Galerija Jennifer Aniston u crnom od glave do pete Jennifer Aniston u crnom od glave do pete Jennifer Aniston u crnom od glave do pete +3 Jennifer Aniston odlazi na snimanje emisije Jimmyja Fallona u crnoj kombinaciji

U Parizu smo imali priliku vidjeti je u fantastičnoj nude haljini posutoj šljokicama, a za Fallonovu emisiju vratila se svom omiljenom modelu – maloj crnoj haljini.

Jennifer Aniston na premijeri filma 'Slučajni detektivi 2' u Parizu - 6 Jennifer Aniston u "goloj" haljini na predstavljanju novog filma u Parizu (Foto: Guliver image)

Jennifer Aniston odlazi na snimanje emisije Jimmyja Fallona u crnoj kombinaciji Jennifer Aniston odlazi na snimanje emisije Jimmyja Fallona u crnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Crno od glave do pete njezino je najdraže izdanje i kada biste malo prokopali arhivu njezinih fotografija sa svečanih premijera i raznih glamuroznih događanja, većinom biste je vidjeli upravo u takvoj kombinaciji.

Crna haljina, crne štikle i crna torbica - ovo je trio kojem je Jennifer vjerna od početka svoje karijere.

15 midi i maksi haljina u crnoj boji već od 20 eura Crna haljina je klasik koji nikad ne izlazi iz mode Pull&Bear, 39,99 eura Stradivarius, 35,99 eura +12 H&M, 59,99 eura

Za Fallonov kasnovečernji talk show odjenula je asimetričnu naboranu haljinu te je upotpunila klasičnim dugačkim kaputom i štiklama s vrtoglavom potpeticom.

Jennifer Aniston odlazi na snimanje emisije Jimmyja Fallona u crnoj kombinaciji Jennifer Aniston odlazi na snimanje emisije Jimmyja Fallona u crnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

I dok Jennifer i žene diljem svijeta obožavaju ovakve ziheraške crne odjevne kombinacije, najmoćnija žena svijeta mode, Anna Wintour, definitivno ih ne voli i ne preporučuje.

Potvrdila je to svojevremeno i u videorubrici na kanalu Voguea Go Ask Anna na YouTubeu. Jednostavno je nemojte nositi. Djeluje previše sumorno, odgovorila je na pitanje kako začiniti potpuno crnu kombinaciju.

Jennifer Aniston u crnom od glave do pete Jennifer Aniston u crnom od glave do pete (Foto: Guliver Images/AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju