Oscarovka Jennifer Connelly je pokazala je da uz umijeće glume ima još talenata. Za potrebe snimanje s lakoćom je stajala na jednoj nozi u neobičnim platforma cipelama kojje su toliko visoke da potpetice uopće ne dodiruju tlo.

Žene teže novim izazovima i pokušavaju izgledati što atraktivnije i neobičnije, a to pokazuje svaka nova modna revija, no čini se kako dizajneri imaju još ideja. Nošenje cipela s platformom od vrtoglavih 8 centimetara glumici Jennifer Connelly nije predstavljao nikakav problem.

Jennifer Connelly u 39. izgleda odlično što je prepoznala i modna kuća Balenciaga, čije je zaštitno lice.

Cipele su zaista neobične, njihov je prednji dio podebljan, no peta seže tek do zadebljanog dijela čizmica koje su visoke 20 centimetara.

Naime, ona je prilikom snimanja za novo izdanje magazina InStyle obukla cipele kojima ne može stati na potpetice, a i dalje su dovoljno visoke da zadovolje žensku želju za profinjenošću i visinom.

Jennifer Connelly: Seksi u maloj crnoj haljini

Na profesionalnom odrađenom poslu mogli bi joj pozavidjeti mnogi modeli. Jennifer je odlično odradila i zahtjevne poze poput one koja je obuhvaćala stajanje na jednoj nozi u neudobnim cipelama.

U intervjuu za InStyle se osvrnula i na ljubav s glumcem Paulom Bettanyjem s kojim je u braku od 2003. godine.

'On je uistinu dobra osoba, zabavan je, pametan i drag.', objasnila je.

Jennifer se proslavila već s 11 godina glumom u filmovima 'Bilo jednom u Americi' i 'Labirint'. Nakon što je diplomirala na Yalu ponovno se okrenula glumi te je za ulogu u filmu 'Genijalni um' dobila Oscara. Za vrijeme snimanja istoimenog filma upoznala je i svog sadašnjeg supruga.

Jennifer je majka dvoje djece, a trenutno snima novi film 'Creation' u kojem glumi sa suprugom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju