Kad je Jennifer Lopez u pitanju jedno je sigurno. Njezin make up uvijek je besprijekoran, a znalački zna istaknuti baš sve svoje prednosti. Svoje je obožavatelje na Instagramu ugodno iznenadila fotkom na kojoj se šminka, a u krupnom kadru točno se vidi kojim to trikovima J Lo naglašava svoju ljepotu

Iako je prva asocijacija na Jennifer Lopez njezino tijelo u obliku pješčanog sata ono što svima upada u oči je i njezina ljepota koju uvijek znalački naglašava make upom. U većini prilika Jennifer naglasak stavlja na oči, dok ostatak lica tek decentno iscrtava nježnim tonovima.

Kako bi se našminkali poput Jennifer slijedite ovih 7 koraka i zabljesnite J. Lo sjajem.

1.
Nakon što na lice nanesete podlogu (primer) te tekući puder na područje ispod očiju i kapak još dodatno stavite korektor ili highlighter uvijek za nijansu svijetliji od tena.

Prva asocijacija na Jennifer Lopez možda jeste tijelo poput pješčanog sata, ali ono što je upečatljivo je i njezin način šminkanja koji naglašava ljepotu, vizualno povećava oči, ističe jagodice te ustima dodaje punoću

2. Na kapke potom treba nanijeti svijetlo sjenilo koje ćete uzeti za podlogu. Tamniju boju ćete koristiti na način da ćete je nanijeti uz liniju trepavica, i na rub kapka prema vanjskom dijelu. Tamnijim sjenilom potom treba iscrtati luk koji će ići do očne kosti iznad kapka. Treba imati na umu da dio kapka uz rub trepavica treba biti našminkan svjetlije od vanjskog dijela oka. Pazite da boju dobro iznijansirate kako se ne bi vidjeli prijelazi. 

3. Rubne dijelove oka, uz rub nosa, osjenčajte bijelim sjenilom kako biste dodatno otvorili oči.

4. Na područje donjeg kapka povucite tamnu olovku koja bi trebala vizualno povećati oči.

5. Trepavice istaknite maskarom.

6. Na obraze je Jennifer Lopez stavila tek malo bronzera ili rumenila.

7. Na usne nanesite neki ruž u boji koja se neće previše isticati, a dati će im punoću i volumen.

Savjet plus: 
Kako bi dobili blistavi make up, J Lo glow, koristite highlighter, transparentni svjetlucavi prah nekoliko nijansi svjetliji od boje tena koji Jennifer Lopez stavlja kako bi vizualno stanjila nos, istaknula pogled i jagodice.
 

 

Take a peak behind the curtain of my first world tour 12/31 at 9pm on @HBO. #DanceAgainHBO

Ein von Jennifer Lopez (@jlo) gepostetes Foto am

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju