Jennifer Lopez otputovala je u Italiju, preciznije u Milano. Povod je njezina dolaska milanski Tjedan mode koji je započeo 17. rujna, a završit će 23. rujna revijom dizajnerice Alexandre Moure.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer u kreaciji Sally LaPointe iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine Kombinacija s Njujorškog tjedna modu koju je Jennifer odjenula za Milanski tjedan mode +3 Natikače s dva lica

Umjesto kreacija talijanskih modnih dizajnera, lijepa 50-godišnjakinja u kofere je spakirala kombinacije s nedavno završenog njujorškog Tjedna mode.

Jennifer u kreaciji Sally LaPointe iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine Jennifer u kreaciji Sally LaPointe iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine (Foto: Profimedia)

Snimljena je u kombinaciji koju potpisuje jedna od njezinih omiljenih dizajnerica, Sally LaPointe. Jennifer je u kofere spremila kompletni look iz kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine predstavljene 10. rujna u New Yorku.

Kombinacija s Njujorškog tjedna modu koju je Jennifer odjenula za Milanski tjedan mode Kombinacija s Njujorškog tjedna modu koju je Jennifer odjenula za Milanski tjedan mode (Foto: Getty Images)

Jednostavne hlače i top od tila ostali su u sjeni vrlo upečatljivog modnog dodatka i cipela. Visoki šešir sa spuštenim obodom pomalo je začuđujući odabir za slavnu ljepoticu, ali on je pao u drugi plan zbog vrlo zanimljivih cipela.

Natikače Sally LaPointe s dva lica Natikače Sally LaPointe s dva lica (Foto: Getty Images)

U pitanju su natikače s visokom potpeticom i dva "lica". Naime, jedna polovica ovih natikača napravljena je od kože, a druga polovica od transparentnog PVC-a.

Sviđaju li vam se natikače s dva lica?

glasova:

Sally LaPointe u novoj je kolekciji lansirala modele ovih natikača u raznim bojama, a Jennifer je nosila ružičastu varijantu.

Jennifer u kreacijama Sally LaPointe Jennifer u kreacijama Sally LaPointe (Foto: Getty Images/Profimedia)

POGLEDAJTE I KOJE SU TO POSEBNE TRAPERICE ZAPELE ZA OKO LATINO DIVI:

Nisu za svakoga: Može li ove traperice "isfurati" samo Jennifer Lopez? Jennifer Lopez Jennifer je na prikazivanje filma stigla u kombinaciji modne kuće Balmain Latino diva u trapericama i korzetu modne kuće Balmain +1 Jennifer u društvu dizajnera Alexandera Wanga

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju