Vjerojatno ne prođe ni dan a da kraljica teretane Jennifer Lopez ne posjeti svoj drugi dom. I zaista, superfit pjevačica u teretani je kao kod kuće, a za vježbanje uvijek bira atraktivne tajice.

Galerija Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 1 Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 2 Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 3 +0 Jennifer Lopez u 'golim' tajicama i crnim tenisicama  

Za svoj posljednji odlazak u teretanu u Miamiju, Jennifer Lopez izabrala je sive tajice u kombinaciji s ružičastim crop-topom. I tajice i crop-top imaju prozirne detalje, na crop-topu diskretno kod ramena, dok tajice s cijele bočne dužine imaju umetak od prozirnog crnog materijala koji je otkrio čvrsta bedra 49-godišnje pjevačice, plesačice i glumice.

Koliko god marljivo i predano vježba, Jennifer Lopez i dalje "čuva" svoje slavne ženstvene obline. Stajling za teretanu J. Lo je upotpunila s crnim tenisicama, ručnim satom i sitnim naušnicama. Pogledajte i Jennifer Lopez u tanga-hlačama kakve može nositi samo kraljica trbušnjaka.

Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 2 Jennifer Lopez u 'golim' tajicama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju