Jennifer Lopez započela je svoju seriju nastupa u kasinu 'Planet Hollywood' u Las Vegasu. Pop diva već je na prvom koncertu održanom u srijedu navečer dala do znanja da svojoj publici u 'gradu grijeha' priprema zaista spektakularne showove te je promijenila čak osam kostima. Najviše pažnje J. Lo. privukla je odjevena u triko i svjetlucave čarape koje su maksimalno istaknule njena putena bedra

Jennifer Lopez na nastupima uvijek nosi mrežaste najlonke koje stisnu nogu i drže bedra 'na okupu'. Za prvi od niza koncerata u Las Vegasu pjevačica je izabrala 'začinjeniju' varijantu omiljenih najlonki – ukrašene svjetlucavim detaljima koje su maksimalno naglasile putena bedra 46-godišnje J. Lo.

Slične hulahopke pjevačica je nosila i na nekim svojim prijašnjim koncertima, čak još prije četiri godine, a iz fotografija je jasno da joj ove efektne najlonke, čiji svjetlucavi detalji podsjećaju na zvjezdice te ženske noge pretvaraju u najsjajniju galaksiju, danas stoje jednako spektakularno kao i 2012. godine.

Svjetlucave najlonke koje 'laskaju' ženskim nogama svakako su savršen izbor za show u Las Vegasu, gradu u kojem se svijetla nikada ne gase.

U foto galeriji pogledajte sjajna izdanja Jennifer Lopez te modele svjetlucavih najlonki koje se mogu naći u našim trgovinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju