Jennifer Lopez plijeni poglede gdje god se nalazi – na crvenom tepihu, na pozornici, ali i u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Galerija Jennifer Lopez plijeni pažnju i kada nosi ležerne odjevne komade Jennifer Lopez u maksi suknji s visokim prorezima Jennifer Lopez otišla je u kazalište sa suprugom +2 Jennifer Lopez i Ben Affleck

Potvrdila je to i sinoć kada su je fotografi snimili i tijekom odlaska na Broadway s Benom Affleckom. Jennifer Lopez velika je ljubiteljica mjuzikala, pa ne čudi što je pogledala i posljednju verziju "The Music Mana" s Hughom Jackmanom u glavnoj ulozi.

Iako je za odlazak u kazalište odabrala vrlo jednostavnu kombinaciju sastavljenu od duge suknje i pletenog pulovera, latino diva plijenila je poglede svojim modnim izborom.

Jennifer Lopez u maksi suknji s visokim prorezima Jennifer Lopez u maksi suknji s visokim prorezima (Foto: Profimedia)

Za to je prvenstveno zaslužna suknja maksi kroja koju je nosila. Ne samo da je bila napravljena od prozirne tkanine već je imala i visoke proreze na prednjoj strani. Taj tip suknje dolazi s ugrađenim kratkim hlačicama ili se preporučuje nositi s donjim rubljem poput bokserica.

Visok prorez razotkrio je noge slavne dame u kratkim hlačicama, ali i cipele s visokom platformom. Izdanje je zaokružila kožnatim remenom i minijaturnom torbicom.

J.Lo u kombinaciji koja poručuje: "Toliko sam sretna da me boli briga za modu" Ben Affleck i Jennifer Lopez u kupovini Ležerno izdanje Jennifer Lopez Jennifer Lopez u gležnjačama netipičnim za njezin stil +2 Jennifer Lopez

Dama u crnom: Odvažna haljina Jennifer Lopez koja savršeno stoji ženama s oblinama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5

Kombinacija toplog pulovera i maksi suknje s viskom prorezima iznimno je popularna ove godine, a u svoje kolekcije uvrstili su ih poznati brendovi poput Brunella Cucinellija, čije komade Jennifer Lopez inače rado nosi.

Brunello Cucinelli suknja, 10.800 kn Brunello Cucinelli suknja, 10.800 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju