U nedjelju je u Los Angelesu održana dodjela nagrada Screen Actors Guild (SAG) koje dodjeljuje udruženje glumaca, a mnoge zvijezde i ovaj su put privukle pozornost svojim izdanjima na crvenom tepihu.

Galerija

Među njima je bila i glumica i pjevačica Jennifer Lopez, koja se ovaj put odlučila za crnu eleganciju.

Na crvenom tepihu zablistala je u ženstvenoj crnoj haljini libanonskog dizajenera Georgesa Hobeika koju su krasili spuštena ramena, velika satenska mašna na leđima i šlep.

Međutim, posebnu pozornost privukao je njezin dijamantni nakit vrijedan 9 milijuna dolara. Lijepa glumica i pjevačica nosila je raskošnu dijamantnu ogrlicu, naušnice i narukvicu.

Jennifer Lopez na dodjeli SAG nagrada - 6
Nosila je nakit vrijedan 9 milijuna dolara (Foto: Getty Images)

Dodatnom isticanju nakita, iza kojeg stoji draguljarnica Harry Winston, pomogla je i njezina jednostavna frizura, kosa podignuta u elegantnu punđu s tek nekoliko pramenova na licu.

Ženstveno izdanje, latino diva je upotpunila crnom clutch torbicom i Casadei sandalama.

Ovo izdanje osiguralo joj je mjesto na listama najbolje odjevenih, a mnogi su komentirali da je izgledala "kao milijun dolara".

Na dodjelu nagrada Jennifer je stigla kao nominirana za najbolju sporednu ulogu u filmu Prevarantice s Wall Streeta, a njezina pratnja bio je, naravno, zaručnik Alex Rodriguez. Čim je objavljena informacija da je nominirana, Jennifer je na Instagramu dala do znanja koliko joj nominacija znači.

Jennifer Aniston: Iznenađujuća haljina za susret s bivšim koja ne podnosi nošenje grudnjaka

Suzdržavam suze. Toliko mi znači što su me prepoznali kolege glumci. Puno vam hvala za ovu nominaciju, stvarno mi puno znači, poručila je tada Jennifer Lopez, koja će 2019. godinu definitivno pamtiti po ulozi koja joj je donijela niz pohvala.

Jennifer Lopez na dodjeli SAG nagrada - 1
Zablistala je u crnom izdanju (Foto: Getty Images)