Na nadolazećim predsjedničkim izborima koji se uskoro održavaju u SAD-u, Jennifer Lopez svoj glas dat će Hillary Clinton za koju održala veliki koncert na Floridi

Latino diva Jennifer Lopez javno je pružila potporu Hillary Clinton i u suradnji s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem na Floridi organizirala koncert za demokratsku predsjedničku kandidatkinju.

Na koncertu se okupio veliki broj njezinih obožavatelja koje je zabavljala svojim najvećim hitovima.

Jennifer za koncerte tradicionalno bira provokativniju scensku odjeću i upečatljive komade, a ovaj put u njezinim kombinacijama posebno su se istakle jedne čizme.

Nažalost, model visokih sara stajao joj je pomalo nespretno i 'plesao' oko bedara. U kombinaciji s kratkom vrećastom haljinicom čizme su bespotrebno skratile figuru prelijepe 47-ogodišnjakinje.

Volim je, ali zgleda kao patkica, komentirala je jedna obožavateljica na Instagramu. Za modne stručnjake koji nošenje ovih popularnih čizama prije svega preporučaju izrazito visokim ženama, ovo bi sigurno bila gaf kombinacija, ali Jennifer ne mari za mišljenja drugih i uvijek se odvažno odijeva po svojim pravilima i željama.

Pogledajte 8 modela čizama iznad koljena iz naših trgovina.

Je li Jennifer pogriješila s odabirom ovih čizama?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju