Jennifer Lopez u svjetlucavom uskom kombinezu u kojem se nedavno pojavila kao gošća u showu 'Jimmy Kimmel Live!' definitivno je ostavila dojam za pamćenje. No Jennifer nije prva slavna žena koju smo vidjeli u ovom svjetlucavom kombinezonu s potpisom Michaela Korsa. Naime, još u lipnju 2015. nosila ga jedna od trenutno najtraženijih i najpopularnijih manekenki, Gigi Hadid

Jennifer Lopez i Gigi Hadid, osim ljepote i velike popularnosti, imaju još nešto zajedničko – obje vole nositi svjetlucave, upečatljive komade s potpisom, i to baš iste!

Naime, 46-godišnja Jennifer Lopez prošli tjedan zabljesnula je u kombinezonu od zlatnog svjetlucavog materijala u kojem je gostovala u showu 'Jimmy Kimmel Live!', a zanimljivo je da je isti kombinezon još u lipnju prošle godine nosila i 20-godišnja Gigi Hadid na dodjeli nagrada CFDA.

Seksi kombinezon kojeg vole i Jennifer i Gigi djelo je modnog dizajnera Michaela Korsa kojem je Gigi bila pratnja na dodjeli nagrada CFDA.

Kombinezon inspiriran 1970-ima s nogavicama u kroju trapezica fantastično je naglasio i Jenniferinu i Giginu figuru.

Svaka ga je stilizirala na svoj način: Jennifer s tankim zlatnim remenom i velikim zlatnim nakitom, dok je Gigi nosila nježan Swarovski nakit i malu torbicu.

U foto galeriji pogledajte i druga 'svjetlucava' izdanja Jennifer Lopez i Gigi Hadid.

Zlatni kombinezon kao da je šivan za:

glasova:


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju