Jennifer Lopez mamila je poglede na njujorškim ulicama gdje ovih dana snima svoj posljednji film "Second Act" u režiji Petera Segala

Galerija Jennifer Lopez +0 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
snimljena je na ulicama New Yorka u predimenzioniranoj kožnatoj jakni do bedra ispod koje je nosila maksi haljinu i dolčevitu.

Žene niskog rasta trebale bi birati maksi haljine užeg kroja koji prati liniju tijela te nema izraženog uzorka.

Iako je na nogama imala cipele s vrtoglavom potpeticom, figura lijepe glumica vizualno je skraćena neopreznim izborom široke haljine kariranog uzorka do iznad gležnja.

Stilisti savjetuju da bi žene nižeg rasta trebale birati haljine koje prate liniju tijela i vizualno ga produljuju, a posebno su dobro rješenje one s prorezom iz koje proviruje jedna noga.

S popisa “nedozvoljenih” odjevnih komada nisu isključene ni maksi haljine, no niže žene trebale bi birati uže modele bez izraženog uzorka.

Sve su to modna pravila koje Jennifer Lopez poštuje u svojem privatnom životu.

No nespretan izbor koji je skratio njezinu figuru dio je stajlinga lika Maye kojeg tumači u svojem posljednjem filmu "Second Act", a kojeg upravo snima u New Yorku.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako Jennifer Lopez nosi i kombinira maksi haljine. Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju