Latino diva Jennifer Lopez niže uspjeh za uspjehom. Na dodjeli nagrada Latin Billboard Music Awards nedavno je predstavila singl "El Anillo" kojim najavljuje novi album na španjolskom jeziku, a zatim se posvetila radu na emisiji "The World Of Dance".

Galerija Jennifer Lopez na predstavljanju nove sezone showa \'The World Of Dance\' - 1 Jennifer Lopez na predstavljanju nove sezone showa \'The World Of Dance\' - 4 Jennifer Lopez na predstavljanju nove sezone showa \'The World Of Dance\' - 5 +1 Jennifer Lopez na predstavljanju nove sezone showa \'The World Of Dance\' - 3 Nova sezona plesnog reality showa u kojem Jennifer sudjeluje kao producentica i članica žirija počinje se prikazivati 29. svibnja. U žiriju se osim nje nalaze Jenna Dewan, Ne-Yo i Derek Hough. Ova vesela i rasplesana četvorka okupila se na predstavljanju nove sezone koje se održalo u Los Angelesu.
Jennifer Lopez na predstavljanju nove sezone showa \'The World Of Dance\' - 1 Ne-Yo, Jennifer Lopez, Jenna Dewan i Derek Hough (Foto: Guliver/CoverImages)
Prelijepa 48-godišnjakinja plijenila je pažnju senzualnom haljinom koju je dizajnirao Sergio Hudson. Uski model midi kroja s leopardovim uzorkom savršeno je pristajao divi koja obožava pripijene haljine. U kombinaciji sa salonkama Christiana Louboutina i klasičnom J.Lo visokom punđom, haljina se pokazala kao pun pogodak.

Kada je u pitanju nošenje odjevnih komada sa životinjskim uzorkom, većina modnih stručnjaka smatra kako je manje – više. Predlažu da se oni uvijek kombiniraju s komadima u neutralnim bojama poput npr. crne kako bi se izbjeglo pretjerivanje s količinom uzorka. Upravo zato predlažu da ne posežemo za haljinama koje su u potpunosti napravljene od materijala sa životinjskim uzorkom.

 

Svojim sjajnim izdanjem Jennifer je pokazala kako sva ta pravila padaju u vodu.
Jennifer Lopez na predstavljanju nove sezone showa \'The World Of Dance\' - 4 Jennifer u haljini s leopardovim uzorkom (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju