Jennifer Lopez ovog je vikenda ispuhala 52 svjećice na rođendanskoj torti, a njezini obožavatelji tvrde da nikad nije izgledala bolje. Uhvaćena je uoči rođendanskih svečanosti u vrlo jednostavnom i nosivom izdanju koje je privlačilo mnoge poglede.

Jennifer Lopez snimljena je u Los Angelesu prilikom izlaska iz automobila u crno-bijeloj kombinaciji sastavljenoj od bijeloga topa bez rukava brenda A.L.C. Kratki top sparila je s takozvanim korzet-hlačama predimenzioniranih nogavica brenda Alaia napravljenima od gabardena.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Najhrabriji izbor sandala za nošenje s maksi haljinom koja "mete" pod

Riječ je o modelu hlača visokog struka s efektom steznika koji zbog boje, ali i zbog specifičnog kroja vizualno smanjuje predio trbuha pa ne čudi što ga žene rado nose u različitim prilikama.

Ljubiteljica takve vrste hlača je i američka pjevačica i glumica kojoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje tijela.

Slika nije dostupna Fotografija iz djetinjstva Jennifer Lopez koja dokazuje da je latino diva slika i prilika svog tate

Jennifer Lopez kombinaciju je nadopunila prozirnim platformama vrtoglavih potpetica, sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira talijanske modne kuće Prada te kožnatom torbicom sa zebrinim uzorkom iz Guccija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju