Jennifer Lopez ovog je vikenda ispuhala 52 svjećice na rođendanskoj torti, a njezini obožavatelji tvrde da nikad nije izgledala bolje. Uhvaćena je uoči rođendanskih svečanosti u vrlo jednostavnom i nosivom izdanju koje je privlačilo mnoge poglede.

Galerija

Jennifer Lopez snimljena je u Los Angelesu prilikom izlaska iz automobila u crno-bijeloj kombinaciji sastavljenoj od bijeloga topa bez rukava brenda A.L.C. Kratki top sparila je s takozvanim korzet-hlačama predimenzioniranih nogavica brenda Alaia napravljenima od gabardena.

Riječ je o modelu hlača visokog struka s efektom steznika koji zbog boje, ali i zbog specifičnog kroja vizualno smanjuje predio trbuha pa ne čudi što ga žene rado nose u različitim prilikama.

Alaia hlače, 8840 kn
Alaia hlače, 8840 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ljubiteljica takve vrste hlača je i američka pjevačica i glumica kojoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje tijela.

Jennifer Lopez kombinaciju je nadopunila prozirnim platformama vrtoglavih potpetica, sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira talijanske modne kuće Prada te kožnatom torbicom sa zebrinim uzorkom iz Guccija.

Jennifer Lopez u korzet-hlačama u Los Angelesu - 4
Jennifer Lopez u korzet-hlačama u Los Angelesu - 4 (Foto: Profimedia)