Jennifer Lopez oduševila je obožavatelje još jednim fantastičnim outfitom. U talent showu 'Američki idol' u kojem je sutkinja Jennifer je zablistala u bijeloj haljini 'pencil' kroja, a nježna boja odjeće i blistavo lice 46-godišnju pop divu jako su pomladili

Jennifer Lopez možda više neće biti sutkinja u talent showu 'Američki idol' jer se navodno nakon pet sezona show prestaje prikazivati, ali ono što je sigurno je da će i dalje biti zvijezda čije odjevne kombinacije i izgled općenito oduševljavaju njene obožavatelje.

Za emisiju u kojoj se raspravljalo o budućnosti 'Američkog idola' Jennifer je odjenula bijelu haljinu 'pencil' kroja, dužine do ispod koljena i djelomično čipkasta koja je na figuri pješčanog sata lijepe pjevačice izgledala besprijekorno te je istaknula njene utrenirane, mišićave noge. Elegantnu haljinu pop diva kombinirala je sa zlatnim štiklama ukrašenima cvjetićima.

Jenniferino lice izgledalo je svježe s decentno našminkanim očima i narančastim ružem. Čitav styling znatno je pomladio 46-godišnju J. Lo. te su njeni obožavatelji komentirali da izgleda kao da joj je 25 godina.

U foto galeriji pogledajte i druge odjevne kombinacije Jennifer Lopez u bijeloj boji.

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju