Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez i dalje odmara u Hamptonsu, a društvo joj prave njezina obitelj i prijatelji.

Galerija Društvo je nakon kupanja otišlo na sladoled Jennifer voli nositi japanke brenda Havaianas Jennifer Lopez +1 Neopterećena Jennifer u ljetnom izdanju Vrijeme krati boravkom na plaži, a nezaobilazan dio te rutine svakako je i odlazak na sladoled. Jennifer i njezin dečko Alex Rodriguez odveli su svoju djecu i ostatak društva do obližnjeg kamiona sa sladoledom, gdje su se svi počastili tom slasticom.

Kod većine žena uživanje u ljetnim radostima prati osjećaj neopterećenosti odjećom i frizurom, pa tako ni lijepa 48-godišnja Latina nije u tom trenutku marila za stajling.
Neopterećena Jennifer u ljetnom izdanju Neopterećena Jennifer u ljetnom izdanju (Foto: Profimedia)
Na jednodijelni kupaći kostim brenda Solid & Striped u neonski ružičastoj boji odjenula je kratke traperice, a od obuće se odlučila za stari model japanki brenda Havaianas, koji vole i domaće dame.

Jennifer je velika ljubiteljica njihovih japanki i nosi ih godinama, posebno tijekom odmora, ali često za njima posegne i tijekom brojnih snimanja, kada se želi odmoriti od visokih potpetica.

Pogledajte i 10 modela Havaianas japanki iz nove ljetne kolekcije.
Jennifer voli nositi japanke brenda Havaianas Jennifer voli nositi japanke brenda Havaianas (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju