Jennifer Lopez uputila se u šoping odjevena u vrlo ležernu sportsku kombinaciju kojoj bi modni stručnjaci ipak našli jednu zamjerku

U modnom svijetu rasprava o tajicama nikada ne zastarijeva. Modni stručnjaci oduvijek smatraju da su tajice prikladne za samostalno nošenje isključivo u sportskim prigodama tj. prilikom fizičkih aktivnosti i nikada se ne bi smjele nositi umjesto hlača. Njihovo mišljenje je jednostavno – s obzirom na to da je ovaj odjevni predmet srodan najlonkama, nije adekvatna zamjena za hlače.

U našoj anketi 56 posto čitateljica izjasnilo se protiv nošenja tajica umjesto hlača, a 43 posto njih nema ništa protiv njihovog samostalnog nošenja.

S potonjom skupinom slaže se i Jennifer Lopez koja obožava nositi tajice u privatno vrijeme. One su dio njezinih kombinacija za teretanu, plesne probe, ali i za opuštena druženja.

Fotografi su je snimili u šopingu, odjevenu u šarene tajice, majicu, gornji dio trenirke i tenisice. Za dašak glamura u sportskoj kombinaciji pobrinula se torba Christiana Louboutina od koje se latino diva ne odvaja posljednjih mjeseci. Klasične crne tajice odjenula je i prije nekoliko dana za ručak s prijateljicom Leah Remini.

Jennifer još jednom dokazuje da je moda jedna velika igra u kojoj moramo stvarati vlastita pravila, a prioritet nam uvijek treba udobnost. Međutim, u nekim situacijama ipak bi trebalo izbjegavati nošenje tajica jer jednostavno nisu primjerene za određene prigode.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju