Američka pjevačica, te članica žirija televizijskog showa Američki Idol još jednom je iznenadila svojim hrabrim izborom. Na snimanju potonje televizijske emisije pojavila se u dugoj haljini na pruge s odvažnim dekolteom koji nas je podsjetio na njene najuzbudljivije modne eksperimente


Sjećate li se zelene Versace haljine s drskim dekolteom do struka na isklesanom tijelu Jennifer Lopez, kojom je spomenuta pjevačica šokirala goste na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine?

Američka pjevačica i glumica ima besprijekorno tijelo koje održava uz pomoć plesa i napornog režima vježbanja, i koje zbog toga podnosi odvažne krojeve.

Na snimanju ovogodišnje sezone Američkog idola Jennifer Lopez pojavila se u dvojbenom modnom komadu, odnosno crno-bijeloj haljini na okomite pruge koje su vizualno 'sakrile' njene putene obline.

Istovremeno, dubok izrez na haljini u prvi je plan stavio njeno poprsje, te podsjetio na njene odvažne modne korake stare gotovo desetljeće i pol.

Ovu zanimljivu haljinu, diva je nadopunila prepoznatljivim šeširom široka oboda 'ala J. Lo' koju je također proslavila u prošlog dekadi, a cijelu kombinaciju zaokružila crnim štiklama-gladijatoricama.

U našoj fotogaleriji pogledajte hrabre kombinacije Jennifer Lopez.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju