Latino diva Jennifer Lopez ljubiteljica je seksipilnih modnih izdanja koja više otkrivaju nego skrivaju i naglašavaju njezine slavne atribute. Ovaj put odlučila je biti umjerena


Jennifer Lopez fotografi su ulovili na snimanju nove epizode showa 'American Idol'. Lijepa pjevačica uglavnom za show bira izazovne kombinacije. Ovaj put odlučila se za elegantniju varijantu, ali s istim seksipilnim učinkom.

Nedavno je otkriveno kako je jedno od njezinih najizazovnijih modnih izdanja slučajno pokrenulo pravu internetsku revoluciju.

Crna pripijena haljina s metalnim aplikacijama i patentnim zatvaračem na leđima otkrivala je ramena i ocrtala njezine slavne atribute pa je Jennifer izgledala senzacionalno u izdanju koje je prilično 'konzervativno' za nju.Za dozu glamura pobrinule su se predivne srebrne štikle koje su joj dodatno izdužile figuru.

Nedavno je otkriveno kako je jedno od njezinih najizazovnijih modnih izdanja slučajno pokrenulo pravu internetsku revoluciju. Naime, kada se pjevačica 2000. godine pojavila na dodjeli nagrada Grammy u kultnoj zelenoj Versace haljini svi su odmah pohrlili na Google kako bi ju bolje pogledali.

Ljudi su željeli više od teksta. To je u tom trenutku bila najpopularnija stvar u tražilici koju smo ikada vidjeli, ali nismo imali načina da naši korisnici dobiju točno ono što traže – fotografiju Jennifer u toj haljini. Tako se rodio Google Image Search, ispričao je Eric Schmidt, izvršni predsjednik Googlea.


 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju