Veteranka u izazivanju pažnje Jennifer Lopez po tko zna koji put zavladala je crvenim tepihom. Na svečanoj dodjeli nagrade People prošetala je u svjetlucavom kombinezonu i glatko otela svu pažnju

Odavanje priznanja zvijezdama dobilo je još jedno pojačanje, magazin People 2014. je zaključio svečanom večeri u izravnom TV prijenosu. Prvi je puta renomirani magazin koji već desetljećima objavljuje ljestvice u različitim kategorijama od onih za stil, utjecajnost, moć i to najčešće stavljajući žene u prvi plan dobio značajan medijski prostor.

Crvenim tepihom u Beverly Hillsu prošetale su utjecajne osobe iz showbussinesa, a jedna od vlasnica najvećeg broja People titula, Jennifer Lopez glatko je zadobila svu pažnju.

Vrhunska pozerica je inače omiljene glam toalete zamijenila ništa manje spektakularnim kombinezonom. Posuta tisućama svjetlucavim kristalića Zuhair Murad kreacija do posljednjeg je milimetra istaknula besprijekornost istreniranog tijela Latine, a za neizostavan efekt provokativnosti bio je zaslužan duboki dekolte.

U fotogaleriji smo izvdojili i druga izdanja u kojima je J.Lo 'progutala' crveni tepih:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju