Jennifer Lopez uistinu viđamo u raznolikim odjevnim kombinacijama. Gotovo da nema stila s kojim se slavna 52-godišnjakinja dosad nije poigrala.

Galerija Jennifer Lopez u predimenzioniranoj podrezanoj majici Jennifer Lopez Jennifer Lopez +0 Jennifer Lopez

Na svečanim događanjima redovito zablista u najglamuroznijim izdanjima, a kada su u pitanju odjevne kombinacije za svakodnevne prilike - i tu zna biti vrlo elegantna i odvažna u svojem odabiru.

Naravno, često je možemo vidjeti i u najležernijim odjevnim komadima poput tajica, trenirki i ostale sportske odjeće. Tako je za odrađivanje svojih dnevnih obveza latino diva ovaj put odabrala jednu vrlo opuštenu kombinaciju.

Jennifer Lopez u predimenzioniranoj podrezanoj majici Jennifer Lopez u predimenzioniranoj podrezanoj majici (Foto: Profimedia)

Predimenzionirane pamučne hlače u svijetloplavoj nijansi spojila je s majicom dugih rukava ispod koje se nazirao bijeli top s mašnom, tenisicama u bijeloj boji i popularnim cekerom francuske modne kuće Dior.

U pitanju nije bila klasična majica, nego podrezani sweatshirt model koji s prednje strane seže do grudi, a sa stražnje razotkriva leđa, tako da zapravo nije ni funkcionalan poput tradicionalnih majica dugih rukava.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Od ovakvih odjevnih komada zapravo ni ne očekujemo funkcionalnost te oni u kombinacijama često imaju ulogu modnog dodatka, na razini torbe ili sunčanih naočala.

Majica koju je J.Lo odabrala naoko možda i nema previše smisla, ali mora se priznati da izgleda baš kul i efektno.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju