Jennifer Lopez jedna je od brojnih poznatih žena koje će iskoristiti svaku priliku da grudnjak ostave kod kuće. Koliko god on bio udoban, većina žena željno iščekuje trenutak kada će doći doma i skinuti ga sa sebe.

S druge strane, slavne žene imaju tu privilegiju da ga ne moraju nositi u situacijama u kojima se mi obične smrtnice bez njega ne smijemo pojaviti. Tako ga, osim na crvenom tepihu, ne nose i u svakodnevnim prigodama.

Međutim, itekako su svjesne da to može prouzročiti razne modne neugodnjake zbog kojih će završiti na naslovnicama medija. Zato neke od njih vode računa o tome kakav tip odjeće biraju u kada izlaze bez grudnjaka.

Tako si Jennifer Lopez prilikom odlaska u šoping nije dozvolila situaciju koja se često događa njezinim kolegicama.

Za obilazak trgovina na Beverly Hillsu, latino diva odabrala je crnu majicu s visokim ovratnikom, popularno zvanu dolčevitu, napravljenu od tankog materijala s visokim udjelom elastina.

Mrak, blic i tanka odjeća nisu dobra kombinacija pa modeli majica s ovakvim sastavom pod bljeskom fotoaparata postaju providni, ali s obzirom na to da je J.Lo ispod svoje dolčevite nosila grudnjak – jedino se on i vidi na fotografijama.

S druge strane, njezina mlada kolegica Jennifer Lawrence već je nekoliko puta za razne prigode birala tanke majice s elastinom, ali ispod njih nije nosila grudnjak pa joj se, sasvim očekivano, dogodio mali modni gaf prilikom kojeg je pred fotografima pokazala i više nego što je planirala.

Izlazite li vi bez grudnjaka?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju