Maksi suknja inače predstavlja “siguran” kroj za brojne dame jer skriva sve eventualne nesavršenosti te pruža aposolutnu udobnost.

Galerija Jennifer Lopez u St. Tropezu u odvažnoj kombinaciji Jennifer Lopez u St. Tropezu - 2 Suknja Caroline Constas +2 Maksi suknja s prorezom do struka

No to nije slučaj i s točkastim plavim modelom Hera dizajnerice Caroline Constas. Riječ je o maksi suknji s prorezom do struka koja u hodu razotkriva svaki milimetar nogu.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez: Nepogrešivi kupaći kostim za izgled od milijun dolara

Upravo zato najbolje ju je kombinirati uz kupaći kostim te odabrati za neku morsku destinaciju. Tom logikom poslužila se i Jennifer Lopez, koja ju je sparila s bikinijem te bijelim crop-topom dugih rukova.

Jennifer Lopez u St. Tropezu - 4 Maksi suknja s prorezom do struka (Foto: Profimedia.hr)

Izdanje je završila špagericama-platformama u boji kave, pletenom torbicom te predimenzioniranim naočalama Reina koje je dizajnirala u suradnji s brendom Quay Australia.

Američka pjevačica i glumica odabrala je ovo izdanje za boravak na brodu u sunčanom St. Tropezu, gdje se održavala proslava 60. rođendana sportske legende Magica Johnsona.

Biste li nosili Hera suknju Caroline Constas?

glasova:

Pogledajte  trenirku Jennifer Lopez koju bi u javnosti nosila rijetko koja žena:

Jennifer Lopez: Trenirka koju bi u javnosti odjenula rijetko koja žena Jennifer Lopez voli pomicati granice mode Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 +0 Jennifer Lopez - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju