Maksi suknja inače predstavlja “siguran” kroj za brojne dame jer skriva sve eventualne nesavršenosti te pruža aposolutnu udobnost.

Galerija Jennifer Lopez u St. Tropezu u odvažnoj kombinaciji Jennifer Lopez u St. Tropezu - 2 Suknja Caroline Constas +2 Maksi suknja s prorezom do struka

No to nije slučaj i s točkastim plavim modelom Hera dizajnerice Caroline Constas. Riječ je o maksi suknji s prorezom do struka koja u hodu razotkriva svaki milimetar nogu.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez: Nepogrešivi kupaći kostim za izgled od milijun dolara

Upravo zato najbolje ju je kombinirati uz kupaći kostim te odabrati za neku morsku destinaciju. Tom logikom poslužila se i Jennifer Lopez, koja ju je sparila s bikinijem te bijelim crop-topom dugih rukova.

Jennifer Lopez u St. Tropezu - 4 Maksi suknja s prorezom do struka (Foto: Profimedia.hr)

Izdanje je završila špagericama-platformama u boji kave, pletenom torbicom te predimenzioniranim naočalama Reina koje je dizajnirala u suradnji s brendom Quay Australia.

Američka pjevačica i glumica odabrala je ovo izdanje za boravak na brodu u sunčanom St. Tropezu, gdje se održavala proslava 60. rođendana sportske legende Magica Johnsona.

Ankete

(7859) Biste li nosili Hera suknju Caroline Constas?

rezultati povratak glasova2212
rezultati

Pogledajte  trenirku Jennifer Lopez koju bi u javnosti nosila rijetko koja žena:

Jennifer Lopez: Trenirka koju bi u javnosti odjenula rijetko koja žena Jennifer Lopez voli pomicati granice mode Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 +0 Jennifer Lopez - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju