Jennifer Lopez pojavila se na konferenciji za medije na kojoj je predstavila svoj novi projekt, plesački show "World of Dance"

Jennifer Lopez opet se sprema na osvajanje malih ekrana. Glazbenica i glumica nedavno je promovirala drugu sezonu svoje uspješne dramske serije "Shades of Blue", a sada je javnosti predstavila i plesački show "World of Dance".

'Prilikom nošenja haljina s ovakvim dekolteom poznate dame najčešće izbjegavaju nošenje grudnjaka.'

Jennifer je glavna producentica emisije, a također će biti i članica žirija. S ostalim članovima žirija pojavila se na konferenciji za medije odjevena u crnu haljinu s visokim prorezom i dubokim dekolteom.

Prilikom nošenja haljina s ovakvim dekolteom poznate dame najčešće izbjegavaju nošenje grudnjaka, ali zato grudi "osiguravaju" uz pomoć samoljepljivih trakica i silikonskih umetaka. Za potonje se odlučila i Jennifer, ali jedan zločesti umetak izvirivao je ispod haljine dok je latino diva pozirala ispred fotografa.

U pitanju je uistinu mali modni kiks koji se može dogoditi svakoj ženi, bez obzira na to koristi li umetke ili klasično donje rublje poput grudnjaka.