Jennifer Lopez pojavila se na konferenciji za medije na kojoj je predstavila svoj novi projekt, plesački show "World of Dance"

Jennifer Lopez opet se sprema na osvajanje malih ekrana. Glazbenica i glumica nedavno je promovirala drugu sezonu svoje uspješne dramske serije "Shades of Blue", a sada je javnosti predstavila i plesački show "World of Dance".

'Prilikom nošenja haljina s ovakvim dekolteom poznate dame najčešće izbjegavaju nošenje grudnjaka.'

Jennifer je glavna producentica emisije, a također će biti i članica žirija. S ostalim članovima žirija pojavila se na konferenciji za medije odjevena u crnu haljinu s visokim prorezom i dubokim dekolteom.

Prilikom nošenja haljina s ovakvim dekolteom poznate dame najčešće izbjegavaju nošenje grudnjaka, ali zato grudi "osiguravaju" uz pomoć samoljepljivih trakica i silikonskih umetaka. Za potonje se odlučila i Jennifer, ali jedan zločesti umetak izvirivao je ispod haljine dok je latino diva pozirala ispred fotografa.

U pitanju je uistinu mali modni kiks koji se može dogoditi svakoj ženi, bez obzira na to koristi li umetke ili klasično donje rublje poput grudnjaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju