Prije nekoliko godina Jennifer Lopez otvorila je vrata svog ormara magazinu People i otkrila da u njemu čuva više od 200 pari traperica.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez Traperice s pohabanim rubom +5 Jennifer Lopez - 2

Do danas je taj broj sigurno znatno veći, ali sudeći po trapericama u kojima se pojavljuje u javnosti, u njezinu ormaru nema previše mjesta za jedan model.

Jennifer se s prijateljima i menadžerom Bennyjem Medinom uputila na večeru u restoran Avra na Beverly Hillsu. Uz bijeli top, ružičasti blejzer modne kuće Balmain i štikle Christiana Louboutina, lijepa 49-godišnjakinja nosila je skinny traperice s takozvanim "pohabanim" rubovima nogavica.

Traperice s pohabanim rubom Traperice s pohabanim rubom (Foto: Profimedia)

Upravo su ovakve podrezane traperice s poderanim rubom vrlo rijetko njezin modni odabir.

Volite li vi nositi traperice s podrezanim i poderanim rubovima nogavica?

glasova:

Iako itekako voli nositi klasične poderane traperice s poderotinama na bedrima i potkoljenicama, većina njezinih modela uvijek ima klasično šivan rub koji povremeno eventualno "potfrkne", ovisno o modelu. U galeriji provjerite kakve još traperice nosi Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Od 74 do 199 kuna: 10 modela traperica u kojima garantirano izgledamo mršavije H&M, 9,99 eura (74 kune) Bershka, 199 kuna Pull & Bear, 99 kuna +7 Zara, 149 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju