Uz glazbenu karijeru Jennifer Lopez ne zapostavlja niti onu glumačku, tako da u New Yorku snima nove epizode TV serije 'Shades of Blue'. Na ovom setu nema kratkih i uskih haljina te izazovnih pokreta, ali i u policijskoj kostimografiji slavni bokovi dolaze u prvi plan

U kriminalističkoj seriji 'Shades of Blue' Jennifer Lopez glumi samohranu majku i policijsku detektivku Harley Mccord, koja se ne drži uvijek pravila prilikom postizanja pravde.

Niti odmjeren i ozbiljan stil ne može sakriti zvjezdine atribute, tako da i široke 'obične' hlače slave poznate Latino bokove.

Odjeća nepokolobljive policajke bitno se razlikuje od scenskih odjevnih komada J.Lo jer umjesto lateksa, šljokica i umjetne kože nosi dolčevite, udobne sakoe i široke hlače od udobnih materijala.

No, niti takav odmjereni i ozbiljan stil ne može sakriti zvjezdine atribute, tako da i široke 'obične' hlače slave poznate Latino bokove.

Ako se i vi možete pohvaliti s takvom građom tijela, bez obzira na konfekcijski broj, inspirirajte se ovakvim modnim stavom i stilom.

Ne morate nositi usko i kratko da biste se istaknuli ali odaberite odjeću koja će vas pokazati u najboljem svjetlu, a ne sakriti od pogleda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju