Birkin torba brenda Hermès, koja je ime dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, predmet je želja mnogih žena diljem svijeta.

Galerija Jennfer Lopez Jennfer Lopez u Parizu Jennfer Lopez u Parizu +2 Jennfer Lopez u Parizu

Legenda kaže da je direktor Hermesa torbicu stvorio nakon što je 1981. godine u avionu susreo Jane Birkin kojoj su osobne stvari ispale iz torbice, nakon čega mu je priznala da joj je potrebna praktična torba s puno prostora.

Ostalo je povijest, a tijekom godina je francuska modna kuća napravila više modela popularne torbe. Tako se 2008. godine na tržištu pojavio prvi model birkinice Himalaya, nadahnute zagasitosivim i bijelim tonovima vrhova najviše planine na svijetu.

Osim što je model Himalaya nešto manji od klasičnog, ova birkinica se radila od kože afričkog krokodila iz rijeke Nila. Tu su i bijelo zlato i dijamanti kojima je ukrašena pa ne čudi podatak da joj je cijena, kada se pojavila na tržištu, bila oko 100 tisuća američkih dolara.

Također, napravljena je vrlo ograničena serija ove torbice koja se prodavala kijenteli s ekskluzivnog popisa, a godišnje su se izrađivala tek dva komada.

Torba je zbog eksluzivnosti postala kolekcionarski komad kojem cijena stalno raste, a tek rijetke žene imaju je u svom ormaru.

Jennfer Lopez u Parizu Jennfer Lopez u Parizu (Foto: Profimedia)

Među njima je i pjevačica Jennifer Lopez koja uvijek privuče dodatnu pozornost kada se pojavi s ovom rijetkom torbicom u javnosti, posebno zbog činjenice da ona definitivno ne spada u skupinu onih koji je torbu više čuvaju u savršenim uvjetima, a rijetko nose.

Ona svoj skupocjeni primjerak nosi čak i u teretanu, a ovaj put s torbicom se pojavila u Parizu gdje je stigla na Tjedan visoke mode koji se održava od 22. do 25. siječnja.

Jennfer Lopez u Parizu Jennfer Lopez u Parizu (Foto: Profimedia)

Osim skupocjene torbe čija vrijednost danas iznosi nekoliko stotina tisuća eura, pjevačica i glumica je nosila krznenu budnu ispod koje se nazirao hoodie modne kuće Celine. Donji dio kombinacije činile su plave traperice širokih nogavica i Samba tenisice brenda Adidas koje su već neko vrijeme jedan od najpoželjnijih modela na tržištu, a omađijale su i Hrvatice pa su postale nezaobilazan prizor i na našim ulicama.

J.Lo je u ponedjeljak stigla i na reviju modne kuće Schiaparelli gdje se istaknula najviše zahvaljujući voluminznoj bijeloj jakni.

Jennfer Lopez na reviji modne kuće Schiaparelli Jennfer Lopez na reviji modne kuće Schiaparelli (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez odjenula "prljave" traperice i dala blagoslov kontroverznom modnom trendu Jennifer Lopez odobrila trend naoko prljavih traperica Masha Popova, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. +4 Jennifer Lopez u šopingu

J. Lo u tako dobroj i nosivoj dnevnoj kombinaciji koju smo odmah kopirali Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji +6 Jennifer Lopez

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju