Jennifer Lopez susrela se s obožavateljima na jednom panelu održanom povodom promoviranja svoje serije ‘Shades of Blue’ i ispričala s kakvim se pritiscima susrela tijekom karijere

Latino diva Jennifer Lopez desetljećima je primjer žene sa zavidnom figurom, ali ipak je bilo onih koji su mislili da ne izgleda sjajno i kritizirali njezin izgled.

Pjevačica i glumica odgovarala je na pitanja obožavatelja tijekom jednog panela u Los Angelesu na kojem je predstavljala svoju seriju ‘Shades of Blue’. U njoj 46-godišnja Jennifer glumi policijsku detektivku koja dobiva mjesto u antikorupcijskoj jedinici kriminalističko-istražne i obavještajne agencije FBI.

Obožavatelji su je pohvalili zbog toga što vlastitim primjerom oduvijek potiče djevojke i žene da zavole svoje obline, a ona im je otkrila da su joj na početku karijere suradnici govorili da je predebela.

Stalno su mi govorili da moram smršavjeti. Bila sam plesačica, sportski tip, ali čak je moj tadašnji menadžer s kojem više ne radim govorio ‘moraš izgubiti kilograme, moraš biti mršavija’. Ja sam odgovarala da ne moram, ako izgubim na težini to više neću biti ja.

Jennifer je otkrila da su joj na početku karijere suradnici govorili da je predebela.

To je definitivno bila borba i tako je dobro čuti da sam na neki način time nekome pomogla jer se na kraju dana samo trudim biti ja, bez pokušaja da stanem u kalup onoga što bi svi drugi trebali biti, ispričala je.

Jennifer je spomenutom menadžeru dala otkaz upravo zbog neumjesnih komentara na račun njezine težine: 'Bila sam bijesna zbog toga što mi je netko rekao da ne smijem imati malo više mesa na sebi zato što uopće nisam bila debela. To je bilo jako zlobno. Rekla sam mu da sam ja takva kakva jesam, tip žene uz kakve sam odrastala i to je prelijepo. Nemam razloga biti bilo što osim onoga što jesam.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju