Jennifer Lopez svakoga dana odlazi u teretanu u Miamiju sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom te uvijek plijeni poglede svojim kombinacijama za vježbanje.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 2 Crop topovi iz hrvatskih trgovina 2019. - 1 +3 Zara, 149,90 kn

Američka pjevačica i glumica ovaj se put odlučila za pripijeni crop top dugih rukava u odvažnoj crvenoj boji koji ističe njezine isklesane trbušnjake. Dakako, riječ je o odjevnom komadu koji inače razotkriva najranjiviji dio ženskog tijela, pa se za takvu vrstu majica odlučuju samo najsamopouzdanije dame.

Četrdesetdevetogodišnja Amerikanka crop top je sparila s crno-crvenim tajicama te crnim sportskim tenisicama, a kombinaciju je podigla omiljenim komadom nakita – predimenzioniranim okruglim naušnicama kojih se ne odriče ni u teretani.

Iako se zdravo hrani tijekom cijele godine, Jennifer je priznala da se povremeno prepušta desetodnevnim kurama bez šećera i bez ugljikohidrata koje dodatno doprinose njezinu odličnom izgledu uoči pedesetog rođendana.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela pripijenih crop topova s dugim rukavima po uzoru na Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez s ponosom pokazuje svoje trbušnjake (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju