Dodjela nagrada za najbolja televizijska i filmska ostvarenja od stane internacionalnih kritičara – 72. po redu Zlatni globus, nije mogao proteći ni bez Jennifer Lopez. Atraktivna pjevačica naglasila je svoje ženstvene adute s još jednom haljinom drskog proreza, koja je privlačila sve poglede na crvenom tepihu


Jennifer Lopez
našla se u ulozi prezenterice na 72. dodjeli za nagradu Zlatni globus, koja slavi najbolja televizijska i filmska ostvarenja u protekloj godini. Latino pjevačica i članica žirija Američki idol zablistala je u dugoj večernjoj haljini Zuhair Murad boje šampanjca, na gala večeri održanoj u znanom kalifornijskom hotelu Beverly Hilton.

Duga haljina boje šampanjca s potpisom Zuhaira Murada naglasila je ženstvene adute Jennifer Lopez.

Visoki prorez haljine ne predjelu grudi naglasio je njene ženstvene adute koje su bile 'sputane' s dozom damske elegancije, a koju je ista kombinirala uz pismo-torbicu i štikle na remenčiće iste nijanse.

Raspuštena i natapirana kosa s premenovima, te viseće naušnice u boji šampanjca zaokružile su ovaj stajling koji nas je po modnoj odvažnosti podsjetio na već legendarno izdanje iz 2000. s dodjele glazbenih nagrada Grammy na kojem je nosila zelenu Versace haljinu dubokog dekoltea.

Jennifer Lopez svojom je haljinom i stavom definitivno zaslužila titulu najboljeg dekoltea večeri. U našoj fotogaleriji pogledajte i njene slavne konkurentice za prestižnu titulu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju