Kvalitetne filmske uloge ponekad od glumaca zahtijevaju i velike fizičke transformacije. Na popisu poznatih glumica koje su zbog novog projekta pristale na značajne promjene izgleda od sada se nalazi i Jennifer Lopez

Galerija Jennifer Lopez na snimanju filma Don\'t Be Naive - 3 Jennifer Lopez na snimanju filma Don\'t Be Naive - 4 Jennifer Lopez na snimanju filma Don\'t Be Naive - 5 +4 Matthew McConaughey na setu filma Jennifer Lopez privremeno je glazbenu karijeru podredila glumačkoj. Nedavno je završila snimanje komedije "Second Act", a uzastopno je radila i na trećoj sezoni dramske serije "Shades of Blue".

Prije mjesec dana započelo je snimanje njezinog novog filma "Don't Be Naive" redateljice Patty Jenkins u kojem Jennifer glumi američku triatlonku Sandy Waters.

S obzirom na to da je poznata sportašica tijekom profesionalne karijere imala kratku kosu, sasvim očekivano i Jennifer je morala dobiti novu frizuru.
Jennifer Lopez na snimanju filma Don\'t Be Naive - 4 Jennifer na snimanju filma Foto: Profimedia
Međutim, iako je na snimanju mogla koristiti periku, Jennifer se odlučila na šišanje svojih dugih uvojaka i šokirala obožavatelje novom frizurom. Možda se Latino diva nada da će joj fizička transformacija donijeti neku od prestižnih nagrada kao što je to uspjelo Charlize Theron koju je Patty Jenkins 2003. odabrala za ulogu u svom filmu "Monster".
Charlize Theron udebljala se 15 kila i obrijala obrve za ulogu u filmu Patty Jenkins Charlize Theron udebljala se 15 kila i obrijala obrve za ulogu u filmu Patty Jenkins Foto: Guliver/CoverImages
Charlize se prije snimanja biografske drame o bivšoj bivšoj prostitutki i ubojici Aileen Wuornos udebljala 14 kilograma, obrijala obrve i nosila protezu. Izvedbom je oduševila kritičare te naposljetku osigurala Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu.
Jennifer Lopez na snimanju filma Don\'t Be Naive - 2 Jennifer u biografskom filmu glumi slavnu američku triatlonku Sandy Waters Foto: Profimedia
Od glumaca s kojima surađujem očekujem potpunu predanost liku. Ne zanima me njihova taština. Moraju biti spremni na sve, a to uključuje i mijenjanje fizičkog izgleda, kazala je tada Jenkins, a provjereni recept za uspjeh upotrijebiti će i ovaj put.

Uz Jennifer, u novom filmu pojavljuje se i Matthew McConaughey, njezin partner iz romantične komedije "The Wedding Planner".
Jennifer Lopez na snimanju filma Don\'t Be Naive - 5 U filmu glumi i Matthew McConaughey Foto: Profimedia
McConaughey je također fizičkom transformacijom priskrbio svog prvog Oscara. U biografskoj drami "Dallas Buyers Club" glumio je Rona Woodroofa, Amerikanca oboljelog od AIDS-a koji se upušta u krijumčarenje neodobrenih lijekova. Uoči snimanja izgubio je čak 22 kilograma i trebalo mu je puno vremena da se vrati u staru formu. Sudeći prema novim fotografijama sa seta snimljenim u Los Angelesu, to mu je napokon uspjelo.
Jennifer Lopez na snimanju filma Don\'t Be Naive - 6 Matthew McConaughey na setu filma Foto: Profimedia
U kratkom intervjuu za cijenjeni američki magazin Hollywood Reporter, Jennifer je rekla da je presretna zbog nove suradnje s Matthewom i objasnila motive za transformaciju izgleda.

Dugo sam tražila ulogu poput ove, a sada mi se čini da je ona zapravo našla mene. Više ne osjećam potrebu za dokazivanjem u svijetu glazbe. Tamo sam postigla dovoljno, možda i više nego što su mnogi očekivali. Sada sebi i svojim kritičarima želim dokazati da sam kvalitetna glumica koja može utjeloviti komplicirane likove. Prije početka snimanja puno sam se družila sa Sandy i vjerujem da će mi baš to pomoći da je što bolje odglumim.
Producent Irwin Winkler i Jennifer na setu filma Producent Irwin Winkler i Jennifer na setu filma Foto: Profimedia
Matthew je uz mene na svakom koraku i vodi me kroz ovu ulogu. Zahvaljujući njemu, odluka o rezanju kose uopće nije bila teška. Zapravo je došla prirodno. On mi je objasnio da se moram potpuno prepustiti svom liku. Kada se posvetite građenju uloge nastale na temelju stvarne i živuće osobe, nemate pravo mijenjati njihove psihološke ili fizičke karakteristike onako kako vama to odgovara. Za mene je ovo do sada najveći glumački izazov
i radujem se svakoj sekundi rada na ovom projektu, ispričala je Jennifer.

Premijera filma zakazana je za - Nigdarjevo. Sretan 1. travanj želi vam redakcija portala Zadovoljna.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju