Jennifer Lopez svoju mišićavu figuru zahvaljuje redovitoj vježbi. Gotovo svakoga dana vježba s osobim trenerima u teretani, a tijelo u formi održava i zahtjevnim plesnim koreografijama koje izvodi na sceni.

Galerija Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 +4 Jennifer Lopez obožava nositi tajice kad vježba u teretani

Latino diva zato mnogo vremena provodi u sportskoj obući za vježbanje. Osobito voli nositi tajice brenda Niyama Sol, s kojima je surađivala na posebnoj kolekciji, a koje podižu stražnjicu, vizualno smanjuju trbuh i čine tijelo mršavijim.

Ne libi se nositi niti modele od prozirnog materijala koje ističu njezino tijelo, a koje obično kombinira uz “nevidljivo” donje rublje koje se ne ocrtava ispod tankog materijala.

Upravo takve tajice odabrala je za odlazak u teretanu s partnerom Alexom Rodriguezom u Venice Beachu u Los Angelesu. Crne tajice sparila je uz crop top dugih rukava koji je naglasio njezin čvrst trbuh te uz crne tenisice Nike.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte modele tajica koje nosi Jennifer Lopez, a koje je pjevačica osmislila za brend Niyama Sol.

Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez obožava nositi tajice kad vježba u teretani (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju